Ind- og udmeldelse

Klubben er opstået blandt venner og bekendte.
Derfor er det en absolut fordel at du kender en person der allerede er tilknyttet klubben – dog ikke et krav, da klubben er åben for alle.
Der er altid plads til en person mere i vores klub!

Indmeldelse
Da sammenholdet og kammeratskabet er i højsædet i klubben, vil vi meget gerne se nye personer an til nogle træninger, inden vi i fællesskab finder ud af om en indmeldelse i klubben er noget for dig.
Hvis du er interesseret i at blive en del af klubben og kammeratskabet, så udfyld venligst punkterne under “Indmeldelse” i følgende blanket og ring direkte til bestyrelsen (se tlf. nummer under “Bestyrelsen”) for at finde ud af hvornår du kan møde op til træning og aflevere spillerlicensen.
Spillerlicens
Spillerlicensen skal afleveres til kasseren i klubben.

Klubben har muligvis Københavns laveste kontingentsats! Så lad ikke økonomien stå i vejen for at tilmelde dig klubben og alt hvad det medbringer af gode oplevelser og kammeratskab.
Oplysninger om kontingentsats kan findes her.

Udmeldelse
Ved udmeldelse vil vi meget gerne høre hvad der ligger til grund, så vi i fremtiden – om muligt – kan forbedre os og dermed sikre os at flere ikke følger trop. Hvis du har truffet den beslutning af ville udmelde dig af klubben, så tag venligst personlig kontakt til et bestyrelsesmedlem og/eller træneren, og fortæl om din beslutning.

Man er ikke udmeldt fra klubben før bestyrelsen er underrettet enten skriftligt eller personligt og man har fået udleveret sin spillerlicens. Det er vigtigt at spillerlicensen er underskrevet af et bestyrelsesmedlem under punktet “Udmeldelse”.

Mere info
Du kan læse meget mere om klubbens vision, mission, strategier, historien bag klubben, handlingsplaner, samt se klubbens kerneværdier og regler i følgende prospekt.

SpillerProspekt (1209 downloads)