Dangerzone-prisen

Sæson:
2016/2017

Top 3:
1: Lasse Dvoracek
2: Peter Mørck
3: Anton Finne

Begrundelse:
Lasse er en klar vinder, fordi han er den person som tænker mest på andre og klubben. Han gør en helhjertet indsats som alle sætter pris på. Det er alt for kvalitet på banen, hans udvikling, hans træner færdigheder. Men det er også hans engegement for floorball. Lasse tager ligeledes vasketøj mm. hjem, selvom han med sin trænerpost burde være fritaget for denne tjans. Klubben ser helt klart Lasse som en af de vigtigste, og det er godt klaret, når han stort set kun har været 1 år i klubben!

Pokalen:
Dangerzone-prisen

Historik:

Sæson: Vinder: Top 3: Begrundelse:
2016/2017 Lasse Dvoracek 45 point: Lasse Dvoracek
29 point: Peter Mørck
24 point: Anton Finne

Info om prisen:

Beskrivelse:
Dangerzone-prisen er også kendt som prisen, der tildeles Årets spiller på 2. holdet – i fagsprog kendt som Årets MVP for 2. holdet.

Kriterier:
Dangerzone-prisen tildeles det medlem, som udmærker sig ved at udgøre en mærkbar forskel på træningsbanen og til kamp, i god kamp- og holdånd.

Afgørelse:
Vinderen findes efter afstemning blandt alle klubbens 2. holdsspillere.
Alle klubbens medlemmer, der har været en del af 2. holdet, er nomineret. Ved prisoverrækkelsen fremhæves de 3 spillere, der har høstet flest stemmer.
Afgøres ved afstemning på stemmesedler ved årets afslutningsfest, hvor hvert medlem skal give 5, 3 og 1 point, til dem de mener fortjener prisen mest.
Det medlem, der samlet får flest point, vinder Dangerzone-prisen.
Medlemmer, der ikke deltager i årsfesten, er ikke stemmeberettiget.

Frekvens:
Der udnævnes en ny vinder af Dangerzone-prisen efter hver sæson.
Afstemningen og prisoverrækkelsen vil ske til årets afslutningsfest, som afholdes omkring klubbens fødselsdag (28. Juli).