Rivalopgør!

Halløjsa, bedre sent end aldrig ?

I søndags spillede vi sæsonens anden ligakamp. Denne gang var modstanderen FFK, en klub vi sidste år havde en række drabelige opgør med. Allerede sidste år var FFK i toppen, og iår har de fået tilføjet flere spillere fra Uvelse, der bekendt vandt sidste sæson.
Alle tidligere Amager spillere, et nyt rival opgør født.

Kampen foregik som forventet, og ligesom sidste uge. FFK er gode teknikere med et godt hold og de satte sig på det etablerede spil.

Chancerne var der i begge ender til at få scoret nogle kasser, men det blev kun til et enkelt. Det blev sat ind af Jonas der har sat kursen efter en topscorer pris med nu 5 point i 2 kampe fordelt på 3 kasser og 2 assist.
Bagude stod Amager vanligt godt, Jesper var tilbage og tilføjede god rutine til holdet. Steffen i kassen havde taget det høje niveau fra første kamp med sig og tog sig af alt der kom indenfor rammen.

2. Periode fortsatte i samme stil, men FFK rykkede højere og højere op i presset, og det gav desværre en del farlige situationer. Steffen fortsatte dog med at frustrere modstanderne og der skulle et flot lykketræf til før Lars, en tidligere amager, nu FFK spiller kunne flugte kuglen ind med ryggen til mål.

Flere mål kom der ikke, og vi gik ind til 3. Periode med stillingen 1-1.

3. Periode fortsatte i samme stil, højt FFK pres og Amager primært farlige på kontra.

Til sidst kunne forsvaret ikk stå imod mere, og den halve meter vi kom til at hænge efter blev dyr. Bolden landede foran Just, endnu en tidligere amager spiller, med alt for meget plads. Han sendte den i det lange hjørne til stillingen 2-1 til FFK.

Tilfredse med deres føring slappede FFK en smule af i presset og vi kom frem på banen igen. Det gav gevinst 4 min før tid da Jonas bliver nedlagt ulovligt og trækker en udvisning og straffe (så nævner vi ikk den kæmpe chance Peter fik misbrugt i samme situation).

Kåre tager sig at straffet, men målmanden i den anden ende redder dagen og sikrede i sidste ende 2-1 sejren til FFK.

Vi er meget stolte af kampen der viste vi med vores spil kan frustrede alle de forventede tophold, og at vi har en defensiv der er top klasse. Marginaler skildte os fra point på dagen. Vi må hjem og øve straffeslag!

MOM blev Steffen i kassen.

Vi ses på søndag hvor vi spiller hjemme mod Benløse; der er forventet debut til hele 2 debutanter. Wingen Olle fra Sverige og Backen Bertram. Begge spillere der er kommet tilbage til sporten efter pauser.

Det er kl 18.00 i Hal C på Christianshavn!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *