Ny sæson skudt igang

Sikken en start på sæsonen!
Mens flere hold havde taget hul på 3. Div i sidste weekend, så måtte vi vente til idag.

Vi tog hjemme imod Stevns Floorball Klub.

Stevns er et godt sammenspillet holdt med et godt mix af unge talenter og rutinerede kræfter.

Til dagens kamp havde Amager fået samlet en målmand og 8 markspillere sammen som var klar til at gå gennem ild og vand for at få et resultat. Tilbage efter en længere skadespause var Mark, godt at have dig tilbage.

Kampen startede som forventet med Stevns farlige i det etablerede spil, og Amager farlige i de hurtige kontraer.

Begge hold havde chancer, men symptomatisk for de første kampe i sæsonen, så manglede der timing og kvalitet. Det kunne man dog ikke se på Hjalte da han med sit snævre spil satte tingene igang. Et træk fra midten mod højre efterfulgt af et skud der tog undersiden af overlæggeren inden den gik ind satte scoringen igang, første af 10 mål i kampen!

Pga de mange mål husker jeg desværre kun fordelingen af målene, og er lidt fuzzy på rækkefølgen ?. Jeg havde også rigeligt at tage mig til i målet skal det siges…

Men i hvertfald satte vi endnu en kasse ind i første periode, denne gang mener jeg det var Jonas der satte den ind ?

I 2. Periode kom Stevns helt som forventet længere frem på banen og pressede os, det resulterede desværre i 2 kasser i løbet af perioden og vi gik derfor ind til 3. Periode med stillingen 2-2.

I sidste periode gik det helt bananas, vi havde snakket om en forventet højt pres fra Stevns og at vi skulle holde hovedet koldt. Det havde Anton åbenbart ikk hørt efter. 14sek inde i 3. Periode scorede han til 3-2!

Og inden jeg syntes vi havde set os om blev det også 4-2 og 5-2 ved Peter og Anton igen.
Peters en flot kontra af Jonas der kunne ligge den på tværs til en helt blank Peter der nærmest kunne trille den ind. Antons var efter et frislag hvor han sendte den udenom muren og helt ned i hjørnet uden chance for keeperen.

Men.. men men men.

Så gik der Amager i den, en række dumme udvisninger efterlod os først 3 mod 4 og så 3 mod 5. Det blev naturligvis for meget for de allerede trætte drenge på banen, og Stevns fik reduceret til først 5-3, og så til 5-4.
Man frygtede et kollaps, men istedet hev Jonas endnu en lille genistreg frem da han med et cut ind i banen fra venstre side kom lige mod mål, og med en fiks afslutning fik han bolden ind i bunden af buret, 6-4!
Det tog luften ud af Stevns comeback, og der blev ikke scoret ydeligere.

Anton blev den officielle Man of the Match, han sikrede sig 2 kasser og 1 assist, men også Jonas med 2 kasser og 2 assists bør nævnes.
Og sidst med ikke mindst hapsede Steffen i målet også en portion mere end man realistisk kan forvente ?

Men holdet shinede virkelig og med den gode sæsonstart, hvem ved så hvad det bliver til?

Mvh
Amager Floorball Klub

Husk, vi træner Tirsdag 21-22.30 og Torsdag 20-22 i Hal C på Christianshavn hvis man har lyst til at være med!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *