Vil du spille floorball?

Hvis nogen føler for at prøve floorball og er bosat i nærheden af Christianshavn, så kom forbi Hal C på Christianshavn kl 21 om tirsdagen, her er vi næsten altid at finde!

Sporten er for alle, kvinde som mand, den er hurtig, sjov og næsten alle kan være med efter kun et par enkelte træninger. Alderen svinger fra gymnasieknægte til 30+ familiefædrene.

Vi har stave man kan låne, som er eneste udstyr det kræver!

Har man lyst til at lege målmand har vi også et ekstra sæt af det.

Vi gør meget for at være sociale, vi tager som ofte en enkelt øl efter kampe både dem ude og hjemme. Vi har 2-3 fester om året og efter sæsonens sidste kamp er vi ofte nogle der bliver hængende og spiser sammen.


Kommentarer

Vil du spille floorball? — 1 kommentar

  1. Hey Mattias heder jeg og er svenska til og begynde med . jeg ser ni søger spillere då jeg ha spillet floorball for ikke så lang tid sidden i pink panters dig.3 . Jeg spiller winge og vil virkeligen komme igang igen jeg have stave skor de hele . Jeg spiller lidt mer seriøst men for sjov med men helst seriøst. Jeg flytter til Amagerbro her nu på mandag så de er tæt på. Jeg savner banen og spillet rigtigt meget . Jeg. Have haft en skade i hånd som er okay og nu trænger jeg til at komme igang igen då min fod er ok då den ha varet brækket , så stille og roligt vil jeg komme igang igen og tænker måske jeg kan få komme på nogen træning og komme I form igen. Håber jeg lyder som noget for jer.
    Håber ni hør af jer tilbage då jeg er enklest og få fadt på telefon som er 71619240 . Venlig hilsen Mattias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *