Lokal derby!

God aften og velkommen til siden for den hyggeligste floorball klub på Christianshavn og Amager!

Her til aften spillede vi maraton månedens næstsidste kamp i form af et super lokal opgør mod Hafnia som har hjemme i Sundby hallerne et stenkast væk fra vores hjemmebane i Hal C på Christianshavn.

Alle 11 amager spillere var opsatte på at få en sejr i dette opgør, men der var kun spillet sølle 22 sekunder da vi første gang måtte pille bolden ud af nettet, målet var en smule heldigt, men de tæller jo også!

Hele sæsonen har vores akilleshæl været effektivitet foran mål, det kunne man dog ikke se idag! Kun et enkelt minut senere stod der 1-1 på tavlen; og kort tid senere 1-2 og presset var tilbage på os. Denne gang var det opdækningen i slottet foran mål der koksede.
Heldigvis var angrebet virkelig tilbage i topform. Den blev 2-2, 3-2, 4-2, 5-2 og endelig 6-2 inden perioden var slut..

Bum

6-2 i en enkelt periode?!?!

I pausen blev der snakket om Hafnia og deres forventede høje pres i de kommende perioder, og der blev sat fokus på kommunikation og forsvaret. Amager er sjældent de kæmpe målscorere, men forsvaret står næsten altid godt, og keeperen er også som oftes på plads. Det er sjældent hold scorer 7+ på os, så kunne vi undgå brølere bagude, så skulle det nok gå.

2. Periode var en taktisk affære hvor defensiven var i fokus for Amager og hvor vi var farlige på kontra. Perioden blev også skæmmet af en halv håndfuld udvisninger som gjorde organiseret spil svært. Begge hold holdt dog stand, og scoren var fortsat 6-2 inden den sidste periode.

3. Periode fortsatte med højt pres fra Hafnia som vi til tider havde svært ved at spille os ud af. Det blev ikke nemmere da Mark, vores ene back, vred om på foden og var ude resten af kampen. Efter kampen måtte han en tur på skadestuen, vi har ingen Update endnu.
Det hårde pres tog hårdt på os, og vi kunne ikke lukke fuldstændigt ned. Hafnia fik en enkelt kasse mere inden det var slut.
Men det betød stadig en 6-3 sejr til Amager, sikken en fest!

Vi krydser fingre for Mark og håber han klarer den, og kommer stærkt tilbage til kampene næste sæson!

MOM blev Peter Mørck med det sindsyge løbepensum der specielt i undertalsspillet var fanæmonal

På søndag tager vi imod Stevns i sæsonens sidste kamp. Kom og hep når vi tager imod på hjemmebane!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *