Kampreferat: Executioners vs. Helsingør “FCK”

Efter et smertefuldt nederlag i sidste uge, da 5 markspillere og 1 målmand troppede op i Hvidovre imod ligafavoritterne. Så stod den på mere menneskelige forhold på hjemmebane imod Helsingør. Der var mere end 2 kæder klar, hvor to spillere (Ulrik og Anders) var så fantastiske, at hjælpe Dangerzone, da de manglede spillere.

Helsingør var ikke hurtige ude på banen for varme op, da der skulle pyntes med flot træningstøj og måske et nyt spillesæt? Det var i hvert fald ikke den flotte røde/hvide trøje som de havde på i første kamp. Men derimod et spillesæt af fodboldklubben FCK, hvor der var logo af løven. Var det egentlig Helsingør vi spillede mod?

Men det spørgsmål kunne man godt stille sig selv nogle gange i løbet af kampen, da det bestemt ikke var det samme hold som vi mødte i første kamp, som blev 3-2 til Helsingør. Dog havde vi lært lektien, og angreb deres ømme områder som vi spottede i den første kamp. Desuden havde vi fokus på deres kaptajn, som var klart deres bedste mand i første kamp. Ham fik vi lukket ned i denne kamp.

Holdet spillede som vi spillede imod Hafnia i de to første perioder. Dette resulterede også i, at vi hurtigt kom foran af Enevoldsen. Der skulle ikke gå mange minutter før Andreas løb i en kæmpe bue uden om deres forsvar, for derefter sætte den i kassen. Perioden sluttede af med et kontrastød til Petter, der prøver ligge bolden på tværs til en fri Geert. Dog får en Helsingør spiller den skudt i eget net.

2. periode fik AFK endnu en gang lukket godt af for Helsingør, hvor Steffen tog det der kom forbi forsvaret. Det hele blev bare bedre, da Mikkel BANKER bolden i kassen, da han skød på mål, lidt uden for “slottet”. Måske en aflevering, måske et skud… Men præcisionen var perfekt, og med et lille hop, kunne Geert hoppe over bolden, og bolden trillede bogstavligtalt i kassen.

3. periode fik Helsingør den start de kunne håbe på. Et mål i starten af perioden, desuden også et overtalsspil umiddelbart efter reduceringen. Men et godt forsvar og målmandsspil, gav AFK sejren på 4-1 imod ligaens nummer 3, Helsingør (der dog mangler 3-4 kampe i forhold til de andre klubber i toppen)

Kampens spiller blev Steffen, som stod en fantastisk kamp. Hvordan havde kampen set ud, hvis Helsingør scorede på friløberen som Steffen reddede i starten af kampen? Skide godt stået!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *