Dangerzone har fået gang i sejrsstimen!

Lørdag stod den på lokalopgør for DangerZone mod Hafnia fra Sundby.

Kampen startede med en del kaos situationer, og efter lidt tilfældigt spil, bragte Hafnia sig foran 1-0 på en god idividuel aktion. DangerZone skulle herefter forsøge at finde fodfæste og få gang i spillet. Dette gik langt fra efter planen, og efter lidt tilfældigt ping-pong spil, endte en ripost ved bagstolen af målet, hvor en Hafina spiller let kunne prikke den ind til en to-måls føring til hjemmeholdet.

Herefter blev DangerZone remt af en grim skade. Jesper fik et skub, og faldt derefter uheldigt ned med store smerte til følge. Det var hurtigt tydeligt, at Jesper ikke kunne spille mere. Dette gjorde det ikke nemmere at få gang i sammenspillet. Men så tog Mads sagen i egen hånd. Han så at der var fyldt godt op i slottet, og med et langskud, kunne han se reduceringen sejle ind ved modsatte stolpe.
Dermed var DangerZone bagud 2-1 efter 1. periode.

2. periode var kun lige startet da Jacob også måtte opgive at spille færdig. Dermed var DangerZone nede på kun 7 markspillere. Alligevel kommer udligningen. Denne gang er det Emil der åbner sin målscore konto, med et flot mål. Dermed stod den 2-2 inden sidste periode.

Igen fik Emil scoret et mål, og DangerZone skulle herefter kæmpe sejeren hjem, hvilket også skete. En stor kamp, og en fed sejr!

Stor hilsen,
Træner Lasse D.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *