Tyveri af dommerne kort før slutfløjtet!

Executioners skulle genrejse sig, efter en nervøs start imod Rungsted, hvor der manglede et halvt hold forrige fredag.Dette blev desværre til et nederlag på 6-5, selvom AFK kom godt tilbage, efter de var bagud 4-1. Denne gang skulle vi spille kl. 20.00 en fredag aften i Helsingør.

To aftner begge en fredag aften, det er ikke det fedeste tidspunkt, og med nogle vanskelige dage uden tilmeldinger, lå det i kortene at vi måtte aflyse kampen. Men så vågnede folk op og fik justeret deres aftaler, og vi kunne næsten spille med to kæder.

Målmand:
Steffen

Backs:
Nicolai (c)
Mikkel
Erik

Center:
Geert
Kenneth

Wings:
Just
Jonas
Anders
Petter

Helsingør viste sig at være et hold med flere tidligere elitespillere, som har genvundet gejsten og fundet floorballstaven frem. Her var tidligere landsholdspillere, DM og pokalmestre.

Det skulle hurtig vise sig, at dagens dommerpar havde en stor respekt for de “store” navne på Helsingør holdet, og mange hændelser gik deres vej. Stor frustration for Executioners men også forundring hos publikummet. Men Executioners kæmpede videre, det var nemlig fight vi skulle vinde på, hvis vi skulle overmatche disse tekniske spillere.

Helsingør spillede en god kamp, men det er svært at gøre meget, når frislag vælter ind til Helsingør, og vi får under 5 frislag på en hel kamp.

Helsingør kommer foran 1-0 og 2-1, men begge gange svarede Nicolai tilbage med mål umiddelbart 1 min efter. Dermed gik begge hold til pause 2-2.

2. periode blev igen et spil med Helsingør på boldbesiddelsen, men AFK fik lukket godt af, og levede lidt på de lange bolde. Da Petter fik en 2 min udvisning, tænkte de fleste nok, at nu ville Helsingør spille bolden hurtigt rundt til en fri position. Men Anders, Nicolai, Kenneth og Mikkel klarede Boxplay formidabelt!

3. periode gik i gang med en taktik der pegede i en retning, – sid tæt på dem, og gør dem endnu mere møre, for derefter slå kontra. Men vi havde jo resultatet 2-2, som var et godt resultat en sen fredag aften, med 1 times kørsel fra Amager. Derfor blev der heller ikke taget de helt store chancer. Helsingørs nummer 23, Jonas Hviid, som var Helsingørs farligste mand (hvis man ikke tæller dommerne med) scorede endnu et flot mål, og sendte Helsingør på vinderkurs. Kunne AFK gøre noget ved dette, taget i betragtning over kampens situation?

Amager fik skubbet spillet længere frem, og pressede de trætte Helsingør spillere. Det resulterede i flere giftige forsøg. Kort før tid, banker Erik bolden i kassen, et forsøg som målmanden nok skulle have haft. En kæmpe jubel bryder ud, og flere spillere er allerede på vej ind og juble med medspillerne. Et fantastisk resultat for et yderst hårdt kæmpende amager hold. Helsingør og tilskuerne måbede i sekunderne efter, de havde allerede regnet ud, at med få sekunder igen, ville dette resultat blive en realitet. 3-3.

MEN, dommeren manglede selvfølgelig at sætte sig endnu en gang i centrum, som var sket så mange gange tidligere i kampens hede. – Efter flere sekunders jubel og ekstra spillere på banen, vælger han at annullerer målet, som ALLE i hallen allerede havde godkendt som et flot langskudsmål af Erik.

Vi i Amager føler os selvfølgelig bortdømt over flere situationer og søgte også hen til dommeren efter kampen for at få forklaring på disse meget tvivlsomme kendelser til Helsingørs fordel. Men vi må rejse os, og det skal blive imod FFK på næste søndag! Hvis vi bare har det sidste held med os, så ved vi at med dette hold, som endnu ikke har været fuldendt. Så kan vi komme rigtig langt i denne liga!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *