Sæsonen er skudt igang!

POKALKAMP VS. JÆGERSPRIS UNDERDUCKS:
Det hele startede sidste weekend, da Amager FK spillede pokal kamp imod Jægerspris. En kamp hvor man ikke kunne se der skulle være hele to rækker imellem disse hold. Det hele blev afgjort i 3 periode, hvor Jægerspris fik det vigtige hul på to mål, og dermed skulle Amager FK komme endnu mere frem, og det skabte huller bagud. Men 2 flotte periode, hvor Jægerspris kun var foran med 2-1, på to straffemål. Det må siges at være en godkendt indsats!

Det ene mål blev scoret af Kaptajnen, Frobøse. Han blev ligeledes valgt til kampens spiller!

Sæsonen er i gang, ligeledes vil vi hurtigt skrive kort om de forskellige ting som er i gang og vil ske i næste periode. Desuden vil vi ligge begge kampprogrammer op for Executioners og Dangerzone.

MOTIONSFLOORBALL:
For lidt over 1 måned siden startede vores nye tiltag med motionsfloorball. Dette er for det lidt ældre publikum, som har mod på at have en til to sjove timer om ugen. Der var allerede en stor tilgang til holdet i starten, hvor der deltog 8 stykker. Merete har ligeledes taget tjansen som træner, og vil inden for kort fremtid, deltage i et trænerkursus.

Vi håber at flere vil komme og træne med os, så vi kan få skabt et dejligt sundt og sjovt hold, som hygger hver mandag og onsdag fra 11.00-12.00.

NYHEDER FRA HAL C:
Formanden har efterspurgt Hal C om tilføjelse af 4 nye hjørnebander. Dette er nu en realitet, og vi vil inden for få dage/uger have mulighed for at spille 3 mandsfloorball på to baner. Desuden gør dette, at vi nu kan tage endnu flere mennesker ind på vores motionsfloorball hold, så kom endelig forbi!

Der har ligeledes været snakken om nye depotskabe til Amager Floorball Klub. Dette skulle være lavet i juli måned, men som man nok kan se, så er dette ikke sket. Der er nu kommet svar fra Hal C, at vi inden for nærmeste fremtid vil få vores to nye depotskabe, som vil være placeret under tribunen i hallen. Dermed kan vi få en bedre orden i vores skabe, som pt. er stop proppet.

Der har muligvis været rygtet, at vi mistede vores haltider i 2018. Dette har været en fejl af Københavns kommune, og vi allerede nu ved at få vores haltider tilbage, så det står i systemet på Interbook. Derfor fortsætter alle vores tider, som det har altid gjort.

NYHEDER FRA HOLDET:
Det er med glæde at vi i fremtiden kan byde en ny træner til klubben. Christian Just vil når muligheden opstår, tage på trænerkursus og dermed blive den treide træner i klubben. Umiddelbart vil hans rolle efterfølgende bestå i at planlægge taktiske og tekniske øvelser til træningen, og komme med inputs til kampene, evt. nye løbesystemer.

Ulrik er fuld i gang med at få sat vores dommerprogram på plads. Dette er der self. nogle udfordringer med, da klubben har kun 1 aktiv dommer. Derfor vil Ulrik og resten af holdet gerne have flere dommere i stalden. Så hvis du har en interesse i sport/floorball og vil tjene 200-400 skattefrie kr. for 2 timers arbejde, så tag fat i Ulrik. Klubben vil betale dommerkursus. Det er vigtigt at klubben får flere dommer til, for at vi overhovedet kan spille i Danmarksturneringen. Vi har set hold som fx USG, der har trukket sit hold, da de ikke kunne stille med dommere til andre kampe.

Mikkel arbejde på at finde sponsors. Det lyder til, at flere har vist interessen, men vi mangler det sidste ja. Et sponsorat vil sikre klubben økonomisk i fremtiden. Med vores spillerkontingent har vi muligheden for at kunne deltage i turneringer og betale dommere. Men alt andet udover dette, vil stå for spillernes egne lommer. Dette kan et sponsorat hjælpe, at vi har råd til reducerer prisen på spillesæt, bolde, mål og meget andet grej. Derfor henvend dig til Mikkel Nielsen, hvis du har et sponsorat, eller kender en virksomhed som vil hjælpe os.

Vi søger fortsat nye spillere til vores hold. Vi har to hold i Danmarksturneringen, det ene er Executioners som er placeret i 3 div. og Dangerzone er i Serie 1. begge hold træner tirsdage og torsdage fra 21.00-22.30. Giv et skriv til Bestyrelsen@amagerfk.dk – hvis du har lyst til at vide mere, eller dukke op til træningen.

TURNERINGSSTART:
På fredag den 15 september, starter turneringen for Executioners. Her møder vi Rungsted som har hentet forstærkninger ind som er spillere der har spillet i eliten for flere år siden. Dermed forventes der en hård teknisk kamp. Netop flere af disse spillere har senest vundet DM i 3 mands OLDBOYS og senest Hotboys Cup 2017.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *