1 uge til opstart af motionsfloorball


Så er det lige rundt om hjørnet, at motionsfloorball starter for første gang i Amager Floorball Klub. Dette sker den 2 august, klokken 11.00-12.00, i Hal C på Christianshavn!
Der er allerede 10 interesseret kvinder og mænd, som gerne vil have flere holdkammerater!
Motionsfloorball er en sjov sport, hvor vi spiller på lille bane med to små mål, uden målmænd. Primært er der 3 på hvert hold. Alle har en floorball stav, som bruges til at skyde og aflevere. Det er så meningen at man skal med hjælp fra sit hold, skal få den ene bold der er i spil, ind i modstanderens mål. Floorball er et spil alle kan være med, i alle aldre. Vi har set 78 årige dyrke motionsfloorball med 65 årige, uden der har været nogen form for problemer.

Sporten er også utrolig vigtig for dit helbred. Blot 2 x 24 minutter MotionsFloorball i 12 uger fører nemlig til lavere kolesteroltal, mindre fedt i blodet, en reduktion i risikoen for at få diabetes, positive forandringer på kredsløbet samt øget muskelkraft og bedre fysisk funktionsniveau hos mænd i alderen 65-76 år. Det viser nyt forskningsprojekt fra Center for Holdspil og Sundhed ført an af professor Jens Bangsbo fra Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet.

Det eneste du skal medbringe til træningen er dit gode humør og indendørs sportssko. Senere vil man nok selv investere i egen stav, som kan købes i sportsbutikker eller floorball butik (i Rødovre)

Har du en interesse? Så skriv en mail til bestyrelsen@amagerfk.dk – Vi besvarer gerne dit spørgsmål.


Kommentarer

1 uge til opstart af motionsfloorball — 1 kommentar

  1. Hej med jer
    Jeg kunne da godt tænke mig at være med på motionsholdet onsdag. Jeg er 56 år og håber ikke jeg er for ‘ung’ men jeg kan ikke lige se andre end jer med hold til 50+ segmentet ?

    Mange hilsner
    Merete Laustsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *