Pokaloverrækkelse den 29 april

Hvert år, efter vores EXECUTIONERS CUP, afholdes der afslutningsfest med pokaler. Dette skete ligeledes dette år, og vi undskylder til de nærmest liggende borde på papirøen.

Årets FAIR pris:

Stemmer: 50 Geert Jensen
Stemmer: 35 Lasse Dvoracek
Stemmer: 26 Johan Nitschke
“One man army for AFK. Uden Geert havde klubben ikke udviklet sig så meget som den har i år. Geert har stået for så mange ting og har altid sørget for at klubben er i udvikling og at den er “sund og rask”.”
Årets AFK pris:
Stemmer: 15 Geert Jensen
Stemmer: 7 Lasse Dvoracek
Stemmer: 4 Johan Nitschke

“Geert er uudslukkelig i sin indsats som formand. Det springer fra ham med initiativer, både store og små, og han er en ildsjæl, når det handler om klubbens virke både som konkurrerende hold og som en velfungerende forening. Han bruger alt for mange af sine egne timer på at organisere og arrangere begivenheder og tiltag for klubben, og det skal han have ros for! Desuden er han god til at give ros til bestyrelsesmedlemmer og konstruktiv feedback til medlemmer både hvad angår foreningens organisatoriske aspekt og det tekniske på banen. Uden Geert var Amager Floorballklub ikke det, den er i dag. “

Årets Talent pris:
Anton Finne

“TEKST BLIVER OPDATERET PÅ HALL OF FAME SIDEN SNARETS”

Årets Dangerzone:

Stemmer: 45 Lasse Dvoracek
Stemmer: 29 Peter Mørck
Stemmer: 24 Anton Finne

Lasse er en klar vinder, fordi han er den person som tænker mest på andre og klubben. Han gør en helhjertet indsats som alle sætter pris på. Det er alt for kvalitet på banen, hans udvikling, hans træner færdigheder. Men det er også hans engegement for floorball. Lasse tager ligeledes vasketøj mm. hjem, selvom han med sin trænerpost burde være fritaget for denne tjans. Klubben ser helt klart Lasse som en af de vigtigste, og det er godt klaret, når han stortset kun har været 1 år i klubben!

Årets Executioners:

Stemmer: 39 Lars Schrubbers
Stemmer: 24 Pekka Ykkonen
Stemmer: 24 Geert Jensen

Lars Schrubbers er en fantastisk holdkammerat. Han tilbyder sin hjælp til alt og alle, i form af kørsel, gode fif og ideer. Han er ikke verdensmester i dansk, men man kan se han nyder at snakke sproget, da det sker sjældent at han får muligheden for at bruge det. Udover alle de gode detaljer uden for banen, så er der ingen tvivl om, at Lars er en af klubbens bedste spillere. Han giver aldrig op, og med sin positiv energi, kan han hive den sidste selvtillid op, hos de fleste. Han har været en vigtig faktor for holdet i denne sæson, hvor han stod for 22 point. Vi glæder os til at følge Lars i en ny sæson!

Dangerzone topscorer:

Peter Mørck, 15 point (6 mål)

Anton Finne, 11 point
Lasse Dvoracek, 10 point

Executioners topscorer:

Lars Scrubbers, 22 point (13 mål)
Pekka Ykkonen, 20 point
Nicolai Frobøse, 14 point


Kommentarer

Pokaloverrækkelse den 29 april — 1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *