EXECUTIONERS CUP 2017 – Hafnia vinder over HG/Næstved!

Det var en dag i festlig farver, da 8 hold med 8 forskellige farver, fyldte op i Hal C. Gruppe A: Herlev FC, Stevns FK, USG & Politiet. Gruppe B: Executioners, Dangerzone, Hafnia, HG/Næstved.

Det blev tæt i begge puljer, hvor 3 hold kæmpede om de to pladser der sikrede videredeltagelse i hver deres pulje. I Gruppe A var det Stevns FK som måtte vinke farvel til semifinalen, da Politiet scorede det afgørende mål til 7-0 over USG. Med dette resultat, skulle USG op og score to mål, for håbet var hos Stevns igen. Herlev Hotboys var stortset kvalificeret inden sidste runde, da de hentede en stor sejr på 10-0 over USG, dermed var de svære at kunne nå på målscoren.

I Gruppe B var HG/Næstved videre på 9 point, dog blev det først sikret kort før tid i kampen med Executioners. Her kunne Executioners smide Næstved ud på en bedre målscore. Men da kampen fortsat var 0-0 og der manglede 2 min. så satsede Executioners det hele, og tog målmanden ud af målet. Dermed fik Næstved med 1 min igen, scoret til slutresultatet 1-0. Dermed gik de videre med 3 små sejr. Hafnia var det andet hold, som gik videre med mindst mulige margin. Generelt en tæt gruppe, hvor det nye Dangerzone hold, havde det hårdt. I første kamp mødte de storebroren “Executioners” som fik sat en vigtig sejr på kontoen, da de vandt 5-1. Det var tydeligt at se, at begge hold gerne ville vinde denne kamp, da det kun ville give fatale konsekvenser næste gang til træning for det tabende hold.

Stevns FK og Executioners var sidste års finalister, og derfor var det nok et chok for de fleste, at de ikke kunne komme videre fra grupperne.

Herlev Hotboys skulle som etter i deres gruppe, møde Hafnia FC. Det blev en kamp, hvor øllene og jægermeisteren var begyndt at påvirke de lækre mænd, og det var mere på Hafnia’s præmisser at kampen gik hen og blev. Det blev også en sejr for Hafnia på 1-0. Herlev prøvede ellers at tage målmanden ud i sidste 30 sekunder, men det var alt for sent. Hotboys kunne da glæde sig over, at Laus havde skrappet så mange point, at der skulle en masse mål og assist for at han kunne hentes.

Den anden semifinale stod imellem HG/Næstved og Politiet. Det er to hold som har et højt tempo og direkte spillestil. Det blev også en seværdig kamp, med masser gode chancer og mål. Det blev dog HG/Næstved som trak det længste strå, med en resultat på 3-2.

Der var derfor lagt op til en finale mellem Hafnia og HG/Næstved. Netop disse to hold mødte hinanden i første kamp, hvor HG/Næstved vandt 2-1.

Dommerne som har dømt hele dagen, Niels Breitenbach og Jan Kristensen, var klar med fløjten til denne finale. De har haft lidt at se til, med næsten 7 timers floorball. Heldigvis var der lagt flere pauser ind, som blev brugt på konkurrencer for spillere og tilskuer.
– Den første konkurrence var blindefloorball, hvor man skullle sammen med sin makker, få den blinde hen til bolden og derefter drible bolden i målet. Denne konkurrence vandt to spillere fra Hafnia, med femtenhundredesekund foran spillere fra Herlev Hotboys.
Den anden konkurrence var langdistance skydning, hvor man skulle skyde en bold med luft under i målet, på en distance som blev længere og længere væk. Her var det Carina som var tilskuer fra Herlev Hotboys som vandt sikkert. Begge vindere vandt et gavekort til Føtex Østerbro på 400,- Andenpladsen vandt et gavekort til Copenhagen Floorball Center.

Tilbage til finalen, som bølgede frem og tilbage. HG/Næstved fik dog den første pind. Dette satte et pres på Hafnia, som skabte mange chancer. Der resulterede i flere situationer, i begge ender, hvor der var tvivl om bolden havde været inde og vende i målet. Men Hafnia’s gåpåmod resulterede i en udligning, som også blev resultatet på finalen. Dog var det tæt på at HG/Næstved fik banket bolden i kassen i det døende minut. Men Hafnia’s målmand reddede på mirakelvis bolden. Denne redning satte åbenbart sit præg på den efterfølgende straffeslagkonkurrence, da han reddede begge HG/Næstved’s straffeslag. Hafnia scorede på begge deres, og var dermed vinder af EXECUTIONERS CUP 2017!

Vi takker alle hold, spillere og tilskuer som var forbi i hallen. Vi håber ligeledes at flere hold melder sig til at stå for turneringer på dette plan. Vi har alt for få!

Vi ses om 1 år, til en ny cup… Måske større og vildere?!  

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *