EXECUTIONERS CUP 2017 – Dommerskift!

I dag måtte vi desværre lede efter nye dommere, da Tony og Rene desværre valgte at aflyse tjansen som dommere til Executioners cup. Det var personlige grunde der gjorde, at det ikke var muligt at komme og dømme den 29 april. Det var et hårdt slag, da der kun er 3 dage tilbage, og vi derfor stod i en dårlig position med at finde nye dommere.

Men Tony gjorde det rette, og hev i sine tråde og spurgte sit netværk om hjælp. Dette medførte at Jan Kristensen, som har dømt i over 15 år og har sine rødder i Jægerspris, valgte at hjælpe os og Tony, og blev den ene dommer.

Niels Breitenbach skrev i mellemtiden, og tilbød ligeledes sin hjælp, hvis vi havde behov for dette. “Jeg var lidt ærgerlig over det, da jeg ser Niels konstant give sin hjælp til floorball verden og sin klub i Herlev. Derfor så jeg helst at han for en gang skyld kunne nyde floorball ved at være en del af spillet, da han skulle være målmand for Hotboys. Men omvendt så er der en grund til Niels gør dette, det fordi han elsker disse tjanser og så er han ovenikøbet en rigtig god dommer.” Sagde arrangøren af turneringen, Geert Jensen, og fortsatte – “Men jeg spurgte Niels om han var helt sikker, og om Hotboys ligeledes ikke kom i problemer, så ville det kun være skønt hvis han blev dommer i cuppen. Han fortalte at Hotboys har muligheden for deres rigtige målmand, Allan, kunne tage målet, og der derfor ikke var noget problem”.

Vi er glade for der er to ildsjæle som kunne træde til med så kort varsel. Vi ser frem til en fremragende turnering med masser af glade mennesker og fantastiske mål!


Kommentarer

EXECUTIONERS CUP 2017 – Dommerskift! — 1 kommentar

  1. Super at der hurtigt blev fundet nye dommere.

    Stærkt af Niels at melde sig som dommer, men vi kommer til at savne ham på holdet.

    Godt stævne til alle! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *