Snart fuld tilmelding til EXECUTIONERS CUP 2017!

Den 29 april vil der blive spillet Executioners Cup 2017. Indtil videre er det en cup, som har fået et godt ry. Især når man spørg klubberne som har deltaget tidligere år. Første år (2015) løb Herlev Hotboys med sejren. I 2016 vandt Skælskør Eagles. Sidste år vandt Stevns FC. Igennem alle sæsoner, har niveauet været højt, og mange tætte kampe. Sidste år måtte finalen imellem Stevns og Amager Executioners helt ud i en straffeslag konkurrence.

Sidste år fik vi et fast dommerpar, da Mathias Schneider og Christopher Bejlegaard dømte hele turneringen. Det gav en mere ren og lige linie, og de dømte en rigtig flot turnering, som krævede meget koncentration i mange timer. I år er det et andet dommerpar, men de har lige lidt flere dommertimer på bagen. Tony Johansson og René Hochauer er cuppens dommere, og de er der fra kamp 1, frem til finalen!

Holdene som pt. har betalt og er tilmeldt turneringen:

Amager Executioners
Stevns FK
Herlev Hotboys
Politiet
USG
Hafnia FC

Der er fortsat 2 pladser ledige, som nok vil blive booket kort inde i næste uge. Derfor skal man skynde sig at melde sig til, og betale 400 kr. Skriv til gmj@amagerfk.dk.


Kommentarer

Snart fuld tilmelding til EXECUTIONERS CUP 2017! — 1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *