Referat af 1. Holdets kamp mod Greve FC

imagesHoldet var godt besat op til kampen, men Gustav og Kenneth meldte afbud på sidste dagen, og derfor stilte AFK op med 2 kæder. AFK har en hjælpende hånd, i målet, når det virkelig er nødvendig, som var tilfældet i dag, hvor alle 4 målmænd ikke kunne stå. Så Frederik, som er fodbold målmand på Holbæk’s 1. hold, trådte til, som også skete en enkelt gang i sidste sæson, hvor han holdte nullet. Derfor var lineup: Frederik (G), Nicolai (C), Erik, Theis, Anders, Geert, Johan, Esa, Lars, Petter & Jesper.

Kampen startede med en vis nervøsitet, og især Esa som er forholdsvis ny i klubben (kun spillet for 2. holdet) kendte ikke til løbemønstrene, og det skabte lidt forvirring i 1. kæden. Men AFK høje genpres, resulterede i mange gode forsøg. Netop dette gjorde også, at AFK fangede Greve, og med en følt aflevering fra Lars, kunne Esa elegant banke bolden i kassen.

2. periode blev en periode AFK gerne vil glemme, intet fungerede, hvor det var modsat fra Greve. De var som et nyt hold, med god gåpåmod og det gik rigtig godt! Vi følte i mange tilfælde at de var en ekstra mand på banen, og de fik mange skud på mål, og bare generelt havde bolden på vores banehalvdel. Det resulterede i en udligning. Vi havde også muligheden for at komme mere på pointtavlen, da Greve fik 2 min udvisning, og et straffeslag til os. Desværre skød Lars bolden over målet.

3. periode fik vi skabt vores presspil igen, og det gjorde Greve usikre på bagerste kæden. Desuden fik vi åbnede spillet op ved at vores angreb fik roteret mere rundt i front, derfor kunne Nicolai også ligge flere gode lange bolde omkring Lars og Esa. Lars skyldte for forrige periode, og derfor scorede han to flotte mål. 3-1. Men som man troede kampen var ved at være afgjort, så fik Greve scorede to flotte mål, og udlignede til 3-3. Greve tog en timeout, som egentlig gav pote til os, da vi fik struktureret udskiftningerne i de sidste 3 min. så vi kun skiftede en spiller ad gangen. Dette gjorde, at vi holdte et højt flow de sidste minutter. Esa modtager en lang bold fra Nicolai i hjørnet, hvor Geert kommer til hjælp, og modtager bolden, han laver en et/to med banden og kommer forbi en af deres backs, og ned bag målet. Han får spillet bolden til Lars, som står i slottet. Lars får et godt træf på bolden, som målmanden i to omgange fumler ind i målet. Korrekt dømmer dommeren bolden inde i målet. 4-3.

34112_463529240328_4061175_nDe sidste minutter har Greve et højt pres på AFK, og det resulterer i flere frislag. De sidste 30 sekunder, må AFK spille 4 mod 6, da Petter modtager en korrekt 2 min. udvisning, for gentagne gange slag på stav. Men med en god skanse i målet og 3 foran målet, så kunne Greve ikke få det sidste mål.

MOM blev en velspillende Lars, som fik løftet sit spil i løbet af kampen. Det er ekstrem rart for klubben, at Lars har fundet vejen til netmaskerne, og han er bestemt en bejler til at tage pointpokalen denne sæson!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *