Statistik nu fuldt opdateret for alle sæsoner!

Så er statistikken opdateret for alle sæsoner, og det er nu muligt at finde alskens statistik fra klubbens første tre sæsoner.

Se meget mere her: Statistik

Statistikken bygger på de officielle kampprotokoller, så det kan være nogen føler sig snydt for et mål eller en assist, hvis ikke dette blev korrekt beskrevet i protokollen. Med andre ord, hvis det ikke stod i kampprotokollen, så har man ikke fået det med i statistikken.
Omvendt er der nok også nogen, som pludselig har fået et mål eller assist mere på kontoen. Eksempelvis står Anders nu som målscorer, hvilket han ikke gjorde i Geerts gamle manuelt indtastede statistik – tillykke 🙂

Endvidere kan man nu se kamphændelser fra alle klubbens kampe. Så hvis man gerne vil se hvem der scorede målene og lavede assists i en bestemt kamp, eller hvem der fik udvisninger og på hvilke tidspunkter, så kan man nemt finde det frem her på sitet.
Man finder disse kamprapporter her: Kampoversigt
Man skal blot trykke på informationslinket [ i ] til højre i oversigten, ud fra den kamp man gerne vil se nærmere på. Her kan man også se hvem der blev Man of Match.

Klubben håber, at dette vil gøre det endnu mere interessant at benytte sitet, og at folk vil få stor glæde af funktionaliteten.

TIP:
Den nye funktionalitet fungerer endnu ikke så godt på mobilversionen af vores site, da man ikke vil få hele filtreringen med, og ej heller vil kunne se hele tabellen.
Et fif er, at man blot skal tilgå den normale side via sin mobiltelefon, hvor man nemt kan zoome ind og ud. Dette gøres ved at trykke på “Full” ikonet øverst til venstre når man har tilgået vores site via sin mobiltelefon.

 

God fornøjelse!


Kommentarer

Statistik nu fuldt opdateret for alle sæsoner! — 4 kommentarer

 1. Super. STORT arbejde af Laus! Lækkert lækkert!

  Jeg tabte også en del assist.

  Nu har jeg også selv tastet en del rapporter ind, og vil gerne be om, at folk som sidder dommerbord, at de skriver tydeligt, og korrekt, så det står det rigtige steder. Der var steder, hvor det var stortset umuligt at læse, og andre steder, havde personerne skrevet det forkert ind.

 2. SUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRR. Ildsjæle der magter at gøre noget for en klub er fantastiske. Smukt arbejde Laus

 3. Mange tak 🙂

  Det har også været et stort projekt, hvor jeg startede fra scratch, og har lavet alt den ekstra funktionalitet fra bunden, og så implementeret det her på sitet – som forøvrigt er opbygget i WordPress.

  Jeg har for sjov lige talt sammen, hvor mange linjer kode (HTML, PHP, Javascript, SQL) jeg har har skrevet siden jeg startede for 3 års tid siden. Det er godt nok ikke 100% optimeret kode, så man kunne godt have sparet en del kodelinjer, men det ændrer nok ikke på at det ville være blevet til en del linjer kode.

  Sammenlagt er der skrevet 12400 linjer kode, og det inkluderer følgende funktionaliteter:
  spillertrup
  opretmedlem
  oprethal
  opretklubber
  indtastresultat
  opretkampe
  medlemskartotek
  statistik
  kampoversigt
  sæsonrekorder (under udarbejdelse)
  dommerplan
  sekretariatsplan

  dertil er der oprettet 11 tabeller med tilsammen i alt 116 felter.
  Så det er blevet et stort setup, og noget større end jeg først havde planlagt.

  Det har været sjovt at lave det, og jeg brugt det her site som en måde at lære at opsætte en database og lave sider hvor man kan skrive, læse, opdatere og slette værdier fra databasen.

  Der er stadig nogle ting jeg skal have lavet yderligere, så der vil stadig ske ændringer. Derudover er jeg altid lydhør for idéer til forbedringer eller tilføjelser. Jeg har dog mine begrænsninger, og især hvis det har med noget mere grafisk at gøre, så skal jeg søge hjælp udefra.

  Men igen mange tak, og det er dejligt endelig at være nået næsten derhen, som jeg sigtede efter fra starten af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *