Hurtigløberne fra politiet, blev stoppet.

politiet2AFK mødte politiet 12/10. Et stykke tid siden, dog er der aldrig lavet referat af denne kamp, pågrund af travlhed. Men det skal folk ikke snydes for, og derfor vil der komme en kort en af slagsen. De små detaljer fra kampen, er dog ved at sive helt ud af hovedet, og derfor kan der være enkelte detaljer, som ikke er helt præcist.

Først og fremmest, så havde AFK allerede spillet 3 kampe, hvor politiet endnu ikke havde spillet en kamp. På den baggrund, havde AFK en klar fordel, da holdet var mere sammenspillet end Politiet. Det kunne man også se i starten af kampen, hvor AFK kom hurtig i front, efter Politiet lavede en fejl afl. som Geert fik bremsede og sat Søren afsted. Dog løb Søren ikke særlig langt, da han tog et meget langt skud ude fra, som trillede i kassen. En kold målmand, som burde nok have haft denne bold. 

Kampen tippede frem og tilbage, og Politiet fik også scoret. AFK væltede også i flere forsøg, da bl.a. Petter blev spillet blank inden foran målet, og misbrugte på det skammeligste. Laus fik dog rettede op på dette, da han fik scorede en pind. Sebastian havde debut i denne kamp, han har tidligere spillet i den svenske 3 div. og er i Danmark i et halvt år, for at arbejde. Vi tog imod ham med åbne arme, og han klaskede AFK foran 3-2. 

Theis fik lukkede mere eller mindre kampen, da han modtog bolden et stykke ude fra målet, og med en blanding af træk skud og chip, fik han bolden over målmanden og i målet. Et rigtig flot mål, og Theis første scoring for klubben. Politiet fik dog svarede igen, og scorede til 4-3, hvor Lars lukkede kampen til 5-3. 

AFK spillede de sidste 5 min. i undertal, da Rasmus fik 2 x 10 min, for brok. Det skete ren faktisk ude fra bænken af, og må betegnes som yderst uprofessionelt. 

Kampens spiller blev Petter. Petter havde faktisk en lille offday, da han tog fejl af spillestedet, og kom dermed 30 min forsent. Det gjorde det ikke bedre, da han havde kamptøjet! Desuden brændte han flere store chancer, bl.a. på tomt mål. Men Petter fightede til det sidste, og uden ham og hans defensive pligter, var Politiet kommet til flere chancer. Petter er altid en farlighed på banen, da han er så hurtig som han er. Så selv hvis man fejler flere gange i en kamp, kan man fortsat vinde MOMprisen, på grund af fight!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *