Turneringsinfo


rOYAL fLOORBALL lEAGUE

Opstart
Geert Jensen fra Amager Floorball Klub, og Christoffer Aarslew fra FFK, med et lille input fra Jesper Thøgersen fra FFK. Har startet en ny liga op. Ligaen med navnet Royal Floorball League, vil sætte fokus på træningskampe imellem DAFU officielle liga sæsoner. Der vil blive spillet kampe i April, Maj, August og September. Alle kampe vil blive registreret i en ligatabel, og vil blive opdateret efter endt kamp.

Turneringen
Formålet med turneringen er at skabe et endnu bedre bånd imellem klubberne, som ligger tæt på hinanden, men måske ikke i samme liga. Desuden vil kampene blive taget mere seriøst, da der vil være mere end æren på spil. Alle hold, vil have frit leje af brug af spillere, og derfor vil niveauet være på et højt niveau, som kan være alt fra sjællandsserien til 1 div. Niveauet kan blive højere, og dermed opdelt i 2 puljer, hvis flere af de store klubber vil deltage.

Regler
Der vil blive kørt med helt alm. regelsæt, som der også spilles med i DAFU officielle kampe. Hjemmeholdet skal stille bane, udstyr og dommere (DAFU godkendt) tilrådighed.

Facebook og hjemmeside
Der er oprettet en side @ Royal Floorball League, hvor kampresultater skal indberettes med et lille kampreferat af kampen. Det vigtigt, at der bliver indberettet korrekt, med score, og hvis der skulle have faldet matchstraf. – Vi går dog udfra, at folk kan beherske sig bedre, i en træningskamp.

Laus Jensen, som er spiller for Herlev Hotboys, men også webmaster for Amager Floorball Klub, har lavet en ekstra fane punkt, på www.amagerfk.dk. Fanen hedder “Royal Floorball League” og herinde vil der blive opdateret på turneringen.

Oprettelse til turneringen
Vi håber på at 4-6 hold vil deltage i turneringen, der er allerede invitationer ude hos FFK, Amager FK, Hafnia, Lyngby, Herlev Hotboys og Politiet. Disse hold mener vi, opfylder distance forholdene, liga placering og klub omdømme. Der er mulighed for at topklubberne i KBH også deltager. – Så vil ligaen blive delt op i to puljer. Dette kræver dog, at der min. kommer 4 klubber ekstra med.

Vi ser frem til et fantastisk forår, forsommer og sensommer program! (Der vil pause Juni og Juli, da flere haller har lukket)