To hold med til DM i 3 mands

Amager Floorball Klub stiller med to hold til DM i 3 mands som er den 27 maj i Hvidovre. Det bliver en førstegangs oplevelse for klubben, når vi deltager til denne turnering. Derfor har vi heller ikke den store viden om hvordan niveauet er, og hvordan det hele kommer til at foregå.

Executioners:

Geert Märtin Jensen, Lars Schrübbers, Petter Thörne, Pekka Ykkönen

Dangerzone:

Lasse Dvoracek, Igor Dolejs, Anton Finne, Mikkel Nielsen

Hvad der er ens for begge hold er, at der er to hurtige spillere og to mere boldsikre spillere, som kan spille bolden hurtigt rundt. De to hurtige skal så jagte bolden og gøre modstanderen usikker. Vi regner med dette er vejen til succes!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *