Sæsonen er ovre, tid til ny sæson og nye spillere?

Sæsonen 2016-17 er netop overstået. En sæson som ikke helt er godkendt på det sportslige, men bestemt godkendt på alt det andet. Dog kan man kun rose vores spritnye “Dangerzone” hold, hvor de fleste spillere ikke havde rørt en floorball bold for lidt over 1 år siden, de formåede at få en flot 8 plads, og et super flot 1/2 år (efter julen).

Men nu ser vi allerede frem til den kommende sæson. Det er nu man skal komme til vores træninger for at blive fuldt ud klar til en ny sæson.

Vi søger både erfaret spillere, men også nye spillere. Vi skal have spillere som kan styrke vores hold til den nye sæson, hvor vores 1. hold skal kæmpe med om 1. pladsen i sjællandsserien, og vores 2. hold skal kæmpe med om top 5 i serie 1.

Med Lasse og Geert/Frobøse som træner for 2. og 1. Holdet, så er der kommet en meget bedre træningsstruktur over klubben, og man kan tydeligt se niveauet stiger for især de nye spillere. Til den nye sæson, vil 1. Holdet gå mere i dybden i kæderne, og få faste kæder. Desuden håber vi, at vi kan få 3 angrebskæder med til kamp, som vil have 3 forskellige spillestile. Dette vil gøre vores spil meget mere utilregnelig og vi vil også kunne bruge spillerne i den position som de er bedst i. Desuden vil vi måske have det sidste overskud, som vi har manglet denne sæson.

Så endnu en gang. Kom til vores træninger allerede nu, så du kan spilles varm til næste sæson! 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *