Skulle Dangerzone også banke Vanløse?

Dangerzone skulle søndag op mod Vanløse Floorball 3, et hold som vi ikke tidligere har mødt. Dangerzone havde Martin, Igor (som spiller i marken), Jesper og Pekka med, da 1. holdet ikke havde kamp. Michael var hjemme i Danmark på kort visit, og han benyttede chancen, og var derfor med i kampen. Desuden gav kampen debut til Mikael som er kommet til klubben.

Kampen startede ud i et godt tempo, og der var chancer i begge ender, men 2 gode målmænd, og lidt uskarpe afslutninger gjorde at der ikke blev scoret ret meget i staten af kampen. Dog scorede Lasse til 0-1 små 5 minutters spil mens Pekka øgede til 0-2 10 minutter senere. 1. periode slutter dermed med en to-måls føring.

2. periode starter på samme måde, og meget heldigt scores Vanløse til 1-2 midtvejs i 2. periode. Kort tid efter bærer vores arbejde med standart situationer frugt. Mads score efter en indøvede dødbold til 1-3. Desværre reducere Vanløse endnu engang til 2-3 kort til efter. En hurtig kontra veksler de flot til et mål. Resten af perioden slutter uden scoringer, og derfor går Dangerzone ind til 3. periode, foran med 3-2.

3. periode skulle vise sig, at have langt flere mål end de to første, og efter 8 mål i alt der, ender Vanløse med et vinde en tæt kamp, 7-6.

MOM blev Mads, som også var holdet anfører!

Referat skrevet af Lasse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *