HIGHWAY TO THE DANGERZONE!

Alt-tekst

Lørdagen kamp mod Jægerspris bød på 60 minutter med god floorball og spænding til det sidste. Kampen blev spillet på AFKs hjemmebane, bedre kendt som ”The DangerZone”.

AFK-2 havde et lidt atypisk holdkort da truppen var plaget af fødsler, sygdom og selvforskyldt sygdom. Ikke desto mindre var AFK-2 opsat på en spændende retur kamp, som de hjerteligt gerne ville vinde for at rejse sig lidt efter at have smidt en sejr i skraldespanden sidste weekend. Med næsten to kæder stiller AFK-2 sig i position og fløjten går.
Første periode byder på to velspillende hold og 20 minutters intens jagt på udligninger. Jægerspris sætter først scoren til 0-1, AFK-2 udligner ikke lang tid efter. Mange minutters forsøg på at indtage en førerrolle hos begge hold, ender bedst for Jægerspris. De sender en bold i nettet, kort tid før pausen. 2-1 til Jægerspris.
Anden periode går AFK-2 på banen med en ide om at kampen stadig kan vendes og det slet ikke vil være urealistisk med en sejr. 20 minutters flot og nærgående floorball ender med at Amager vinder perioden 1-0 og stillingen er nu 2-2.
3. periode er det tydeligt at mærke at begge hold vil en sejr. Men AFK-2 viser sig fra sin absolut bedste side, og spiller muligvis det bedste floorball de nogensinde har gjort. I hvert fald kommer der hurtigt tre mål og AFK-2 dominerer spillet enevældigt. Jægerspris sætter en sidste kraftpræstation ind i forsøget på at indhente hjemmeholdet. Hvilket da også ryster et flot mål fra sig, men i sidste ende viser AFK-2 sig som for stor en mundfuld, og Jægerspris må forlade Christianshavn med et 5-3 nederlag til drengene fra THE DANGERZONE!
AFK-2 jubler over deres flotte sejr og slutter ballet af med en øl i omklædningsrummet. Lørdag d. 11 februar vil fra AFKs perspektiv blive husket som en dag med VIRKELIG flot floorball med spænding fra start til slut og god sportsånd hos begge hold!.
MOM blev en velspillende Christoffer, som krydret sin store løbeindsats med to mål.
Referat skrevet af Sebastian som var dagens kaptajn.